Zoekwoorden Optimalisatie (SEO)

Ben je online niet zichtbaar?... Met bewezen SEO-strategieën gaan wij ervoor zorgen dat jij gezien wordt.

SEO prijzen


SEO FAQ


Online vindbaarheid

Hoe jij hoger kan ranken in Google met jouw pagina's!

Wanneer je deze pagina hebt gevonden via Google, heb je eigenlijk al kennis gemaakt met SEO, oftewel Search Engine Optimalization. In het vrij Nederlands vertaald is dit engelstalige begrip zoekwoorden optimalisatie.


Bij Coark weten wij als geen ander hoe belangrijk SEO is om online gevonden te worden. Na onze eigen jarenlange ervaring in de e-commerce, hebben wij dé kennis om hoger te ranken binnen Google.

Samen met onze klanten kijken wij maandelijks welke SEO-strategieën van toepassing zijn voor hun doelen en verdienmodel, die uiteindelijk gezamenlijk leiden tot sales. 

null

''Google loves you when everyone loves you first''

SEO: Terug naar de basis

Weet jij nog het moment wanneer jouw website voor het eerst gelanceerd werd? Een mooi moment in ieders ondernemers carrière. Dagenlang heb jij lopen zwoegen om de beste website af te leveren, maar waarom komen hier vervolgens geen leads op binnen?...

Voor jouw gevoel was de visie van jouw bedrijf duidelijk genoeg beschreven door middel van tekst en beeld, toch?


Wekelijks krijgt Coark ondernemers te spreken met soortgelijke (pijnlijke) verhalen. Honderden, dan al niet duizenden euro's zijn geïnvesteerd in een website waar vervolgens geen (aan)vraag op binnenkomt. Klinkt dit bekend?

Hoog tijd om terug naar de basis te gaan! 

''The best place to hide a dead body is the second page of Google search''

Gezond verstand

Wij gaan opnieuw jouw winkel inrichten en dit keer niet met design, maar met gezond verstand. Dit keer gaan wij SEO gebruiken om:


 • Een gezonde website/webwinkel op te zetten;
 • De productomschrijvingen te optimaliseren;
 • Het creëren van relevante content rondom jouw core-business, om hiermee vervolgens hoger te ranken binnen Google;
 • Door middel van een uitgebreide FAQ (veel gestelde vragen) antwoord te geven op veel voorkomende klantvragen.

Coark's Vliegende Start SEO-pakket (€999,-)

null

Zorg samen met Coark ervoor dat jij klaar bent om gevonden te worden op Google!
Meer informatie

Waarom kiezen voor Coark?

Alhoewel wij het jou van harte zouden gunnen, is er geen online cursus of 'SEO-plug-in' die je kunt gebruiken om de kracht van ons Coark-team te ontgrendelen.


Anders gezegd: stel je zou een fulltime SEO-expert inhuren, zou deze waarschijnlijk een salaris van minimaal €50.000+ per jaar hebben.


Dus waarom kiezen voor één expert als je met Coark de kennis krijgt van ons gehele team aan SEO-specialisten al vanaf €700,- per maand.
€ 1500-
v.a. € 999,-

Vliegende Start SEO-pakket

Eindelijk heb jij dan jouw website gelanceerd. Top! Laten we het nu hebben over SEO.

Zie jouw website als de body van een prachtige auto. Natuurlijk ziet deze er geweldig uit van buitenaf, maar doet niet veel zonder een geweldige motor. 

Start vandaag met scoren in Google

Ons Coark Vliegende Start SEO-pakket* dient als die motor voor jouw website. Daarnaast maken wij de auto gereed om opgenomen te worden in de wereld van SEO (Search Engine Optimization).

Deze éénmalige investering helpt jouw bedrijf bij het nastreven- en het verzamelen van nieuwe leads met als doel het genereren van echte winst. Profiteer van onze ervaring en expertise om jouw website echt op de juiste manier te starten


*De prijs voor het Coark Vliegende Start SEO-pakket is gebaseerd op vijf pagina's. Extra pagina's kosten €100 per stuk.

Wat gaat Coark voor jou doen?

 • Het creëren van een zoekwoordonderzoek 
 • Het installeren Google Analytics, -Search Console en -Tag Manager
 • Het aanmaken van XML-sitemap 
 • Het toevoegen van ALT-tags
 • Het aanmaken van paginatitel en beschrijvingen 
 • Je bedrijf aanmelden bij 3 startpagina's
 • Het toevoegen van jouw locatie aan Google Maps 
 • Het toevoegen van redirects (30X) 
 • Het installeren van SEO-plugins (Wordpress)
 • Het hernoemen van pagina-URL's 

Veelgestelde vragen SEO

Wat is SEO?

Zoals je wellicht weet, staat SEO voor Search Engine Optimization. Maar wat betekent dat? En wat houdt zoekmachine optimalisatie in? Kortom, SEO is gericht op het organisch verkrijgen van websiteverkeer en hoge rankings in de zoekresultaten. Met organisch bedoelen we zonder te betalen voor webverkeer via onder meer pay-per-click-advertenties (PPC). Binnen SEO is er een breed scala aan strategieën om de bovengenoemde doelen te bereiken, waarvan sommige effectiever zijn dan andere. Dit kan van alles zijn, van het ontwikkelen van website-inhoud rondom zoekwoorden die verband houden met uw branche tot het behouden van een sterke aanwezigheid op meerdere sociale-mediaplatforms. SEO-praktijken en -strategieën veranderen voortdurend om effectief te blijven, aangezien internet zoekmachines de algoritmen voortdurend bijwerken.

Wat kost SEO?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden, heeft ons SEO-team meer informatie over jouw bedrijf nodig. We kunnen je echter één ding vertellen, uit onze ruime ervaring van analyseren van websites, is de grootste reden waarom de meeste campagnes mislukken (mogelijk ook die van jou in het verleden), dat het bedrijf er niet in slaagt om de hoeveelheid werk goed in te schatten. Dit is nodig om een geweldig resultaat en ROI te verkrijgen.

Dat gezegd hebbende, onze SEO-pakketten variëren van € 700,- en € 10.000 per maand zonder dat je vast zit aan een contract of abonnement.

Hoe lang duurt SEO?

Het beantwoorden van deze vraag hangt sterk af van waar u zich nu bevindt, wat SEO eerder heeft gedaan en hoe de niveaus van de concurrenten zijn.

Als algemene vuistregel geldt dat de meeste websites op pagina 2 binnen 3 maanden naar de eerste pagina kunnen worden gebracht.

En wat betreft een geheel nieuwe website moet u eerder denken aan 6+ maanden en ​​goede eerste pagina rangschikking te krijgen op concurrerende zoekwoorden.

Gedurende die tijd zullen uw leads, sales en verkeer geleidelijk en regelmatig toenemen. Maar de grootste impact zal zijn zodra u de bovenste helft van de eerste pagina heeft bereikt met concurrerende zoekwoorden.

Wat is de ROI (return on investment) op SEO?

Over het algemeen meer dan je je ooit zou kunnen voorstellen. We hebben klanten hun online verkoop laten groeien met 1000% in 16 maanden, wat neerkwam op een ROI van meer dan 20X. De echte waarde van SEO is echter dat het verkeer en de leads die je verwerft zeer lang meegaan.

Kunnen jullie zorgen dat ik op nummer 1 kom?

Wij kijken niet zo zeer naar nummer 1 posities als het gaat om resultaat. Maar we zullen je naar de best mogelijke positie voor je markt brengen en je bedrijf overspoelen met nieuw organisch verkeer. Vanuit onze SEO-ervaring is het beter om je te concentreren op het rangschikken van je bedrijf voor de juiste zoekwoorden dan alleen op #1 te jagen. Als #1 mogelijk is onder de juiste voorwaarden, dan zullen we er alles aan doen om je daar te krijgen.

Verdwijnen mijn posities als ik stop met SEO?

SEO lijkt veel op naar de sportschool gaan. Na 12 maanden achter elkaar te hebben getraind, zul je in topvorm zijn en zelfs als je 3 maanden stopt, zul je een redelijk goede lichaamsbouw behouden. Na verloop van tijd zullen je resultaten echter afnemen en moet je weer wat gaan doen.

Hetzelfde geldt voor je SEO. Alles wat we doen is permanent en voor de lange termijn, maar na verloop van tijd kan uw concurrentie aan de slag gegaan zijn met SEO en je overtreffen. Als dit gebeurt nadat je campagne bij ons is afgelopen, hoef je alleen maar ons te contacteren en we zullen je uitleggen hoe we dit oplossen.

SEO heeft in het verleden niet gewerkt voor mij, waarom zijn jullie anders?

als SEO niet heeft gewerkt, is er een van de vier dingen gebeurd:

Je bent opgelicht door een oplichter - Helaas zijn er veel partijen in de online marketing die maar wat doen, en roepen maar wat. We vinden dit oprecht heel jammer en dit schaadt ons specialistisch vakgebied.
Je werkte met een website-ontwerper, -ontwikkelaar of marketingbureau - SEO lijkt veel op hersenchirurgie. Het is een zeer gedetailleerde, specifieke vaardigheden die maar heel weinig mensen echt bezitten. Veel website-ontwerp-, marketing- of grafische ontwerp bedrijven bieden 'SEO' als een service aan, maar ze hebben geen ervaring in het vak. Ze zijn goed in veel dingen, maar je wilt niet dat je logo-ontwerper je SEO doet.
Je SEO-bedrijf wist niet wat ze aan het doen waren - dit komt veel vaker voor dan je zou denken. Zie je, veel mensen starten 'SEO'-bedrijven nadat ze een paar YouTube-video's hebben bekeken of een e-book van € 10,- hebben gekocht. Ze denken dat ze gaandeweg kunnen leren, en helaas overtuigen ze veel ondernemers ervan dat ze weten wat ze doen, terwijl ze echt geen idee hebben. SEO is een vaardigheden die tientallen jaren nodig heeft om onder de knie te krijgen en het inhuren van een nieuweling vermomd als een goeroe zal je teleurgesteld achterlaten in je rankings.
Je bedrijf heeft niet genoeg gedaan om de zware concurrentie te verslaan. Als je in het verleden € 100,- of zelfs € 500,- per maand voor SEO hebt betaald, is de kans groot dat je campagne niet agressief genoeg was, of dat je niet genoeg moeite hebt gedaan en/of middelen had om de zware concurrentie te verslaan. Zoals het gezegde luidt: "Als je denkt dat een professional duur is, wacht dan tot je met een amateur werkt".

Wij kunnen over het algemeen met sniperachtige precisie lokaliseren waarom je eerdere campagne niet heeft gewerkt. Wij kunnen al uw websitestatistieken bekijken en deze rechtstreeks vergelijken met je concurrenten. Laat ons aan jou laten zien waarom je SEO-inspanningen in het verleden niet hebben gewerkt.

Zit ik vast aan een contract of abonnement?

Nee. Wij zijn van mening dat als een bedrijf jou moet verbinden aan een langetermijncontract, ze geen vertrouwen hebben in hun vermogen om kwaliteit te leveren. Wij gaan voor kwaliteit en zolang de resultaten maandelijks behaald worden is er volgens ons geen reden om op te zeggen.

Doen jullie ook advertising (PPC)?

Nee en ja, we doen het niet zelf maar kunnen je doorverwijzen naar onze partner specialisten die, net als ons, specialisten zijn in hun vakgebied.

Beheren jullie ook mijn social media account?

Nee, dit doen we niet

Zijn er garanties voor onze SEO-service?

Weet dat niemand je kan garanderen dat je op nummer 1 staat in Google.

Hoewel veel SEO-bedrijven een nummer één positie garanderen, neemt Google uiteindelijk die beslissing en heeft geen enkel SEO-bedrijf een speciale relatie met Google. Nogmaals, de relatie tussen een garantie voor topposities en oplichters is sterk genoeg dat Google aanbeveelt om weg te rennen.

Onze garantie is dat niemand harder zal werken om jou de rankings te geven die je verdient.

Is SEO dood? M.a.w. niet meer werkbaar?

Hoewel SEO niet dood is, zijn in de loop der jaren elementen ervan gestorven of geëvolueerd tot iets totaal nieuws. Als gevolg hiervan kunnen verouderde SEO-tactieken jouw positie op Google nu actief vernietigen of verslechteren.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jou helpen! Wij kijken uit naar de mogelijkheid om met jou samen te werken en jouw doelen te bereiken bij het genereren van organisch verkeer.

Neem contact met ons op