Veelgestelde vragen

Mocht je een vraag hebben naar aanleiding van onze diensten kan je jouw antwoord hier terugvinden. Mocht dit niet het geval zijn, geen nood. Neem vrijblijvend contact op met ons via de contactpagina in de menubalk.

SEO

 SEO FAQ

Webdesign

 Webdesign FAQ

Website Audit

 Website Audit FAQ

Vragen over Search Engine Optimization (SEO)

                   

Veelgestelde vragen SEO

Wat is SEO?

Zoals je wellicht weet, staat SEO voor Search Engine Optimization. Maar wat betekent dat? En wat houdt zoekmachine optimalisatie in? Kortom, SEO is gericht op het organisch verkrijgen van websiteverkeer en hoge rankings in de zoekresultaten. Met organisch bedoelen we zonder te betalen voor webverkeer via onder meer pay-per-click-advertenties (PPC). Binnen SEO is er een breed scala aan strategieën om de bovengenoemde doelen te bereiken, waarvan sommige effectiever zijn dan andere. Dit kan van alles zijn, van het ontwikkelen van website-inhoud rondom zoekwoorden die verband houden met uw branche tot het behouden van een sterke aanwezigheid op meerdere sociale-mediaplatforms. SEO-praktijken en -strategieën veranderen voortdurend om effectief te blijven, aangezien internet zoekmachines de algoritmen voortdurend bijwerken.

Wat kost SEO?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden, heeft ons SEO-team meer informatie over jouw bedrijf nodig. We kunnen je echter één ding vertellen, uit onze ruime ervaring van analyseren van websites, is de grootste reden waarom de meeste campagnes mislukken (mogelijk ook die van jou in het verleden), dat het bedrijf er niet in slaagt om de hoeveelheid werk goed in te schatten. Dit is nodig om een geweldig resultaat en ROI te verkrijgen.

Dat gezegd hebbende, onze SEO-pakketten variëren van € 700,- en € 10.000 per maand zonder dat je vast zit aan een contract of abonnement.

Hoe lang duurt SEO?

Het beantwoorden van deze vraag hangt sterk af van waar u zich nu bevindt, wat SEO eerder heeft gedaan en hoe de niveaus van de concurrenten zijn.

Als algemene vuistregel geldt dat de meeste websites op pagina 2 binnen 3 maanden naar de eerste pagina kunnen worden gebracht.

En wat betreft een geheel nieuwe website moet u eerder denken aan 6+ maanden en ​​goede eerste pagina rangschikking te krijgen op concurrerende zoekwoorden.

Gedurende die tijd zullen uw leads, sales en verkeer geleidelijk en regelmatig toenemen. Maar de grootste impact zal zijn zodra u de bovenste helft van de eerste pagina heeft bereikt met concurrerende zoekwoorden.

Wat is de ROI (return on investment) op SEO?

Over het algemeen meer dan je je ooit zou kunnen voorstellen. We hebben klanten hun online verkoop laten groeien met 1000% in 16 maanden, wat neerkwam op een ROI van meer dan 20X. De echte waarde van SEO is echter dat het verkeer en de leads die je verwerft zeer lang meegaan.

Kunnen jullie zorgen dat ik op nummer 1 kom?

Wij kijken niet zo zeer naar nummer 1 posities als het gaat om resultaat. Maar we zullen je naar de best mogelijke positie voor je markt brengen en je bedrijf overspoelen met nieuw organisch verkeer. Vanuit onze SEO-ervaring is het beter om je te concentreren op het rangschikken van je bedrijf voor de juiste zoekwoorden dan alleen op #1 te jagen. Als #1 mogelijk is onder de juiste voorwaarden, dan zullen we er alles aan doen om je daar te krijgen.

Verdwijnen mijn posities als ik stop met SEO?

SEO lijkt veel op naar de sportschool gaan. Na 12 maanden achter elkaar te hebben getraind, zul je in topvorm zijn en zelfs als je 3 maanden stopt, zul je een redelijk goede lichaamsbouw behouden. Na verloop van tijd zullen je resultaten echter afnemen en moet je weer wat gaan doen.

Hetzelfde geldt voor je SEO. Alles wat we doen is permanent en voor de lange termijn, maar na verloop van tijd kan uw concurrentie aan de slag gegaan zijn met SEO en je overtreffen. Als dit gebeurt nadat je campagne bij ons is afgelopen, hoef je alleen maar ons te contacteren en we zullen je uitleggen hoe we dit oplossen.

SEO heeft in het verleden niet gewerkt voor mij, waarom zijn jullie anders?

als SEO niet heeft gewerkt, is er een van de vier dingen gebeurd:

Je bent opgelicht door een oplichter - Helaas zijn er veel partijen in de online marketing die maar wat doen, en roepen maar wat. We vinden dit oprecht heel jammer en dit schaadt ons specialistisch vakgebied.
Je werkte met een website-ontwerper, -ontwikkelaar of marketingbureau - SEO lijkt veel op hersenchirurgie. Het is een zeer gedetailleerde, specifieke vaardigheden die maar heel weinig mensen echt bezitten. Veel website-ontwerp-, marketing- of grafische ontwerp bedrijven bieden 'SEO' als een service aan, maar ze hebben geen ervaring in het vak. Ze zijn goed in veel dingen, maar je wilt niet dat je logo-ontwerper je SEO doet.
Je SEO-bedrijf wist niet wat ze aan het doen waren - dit komt veel vaker voor dan je zou denken. Zie je, veel mensen starten 'SEO'-bedrijven nadat ze een paar YouTube-video's hebben bekeken of een e-book van € 10,- hebben gekocht. Ze denken dat ze gaandeweg kunnen leren, en helaas overtuigen ze veel ondernemers ervan dat ze weten wat ze doen, terwijl ze echt geen idee hebben. SEO is een vaardigheden die tientallen jaren nodig heeft om onder de knie te krijgen en het inhuren van een nieuweling vermomd als een goeroe zal je teleurgesteld achterlaten in je rankings.
Je bedrijf heeft niet genoeg gedaan om de zware concurrentie te verslaan. Als je in het verleden € 100,- of zelfs € 500,- per maand voor SEO hebt betaald, is de kans groot dat je campagne niet agressief genoeg was, of dat je niet genoeg moeite hebt gedaan en/of middelen had om de zware concurrentie te verslaan. Zoals het gezegde luidt: "Als je denkt dat een professional duur is, wacht dan tot je met een amateur werkt".

Wij kunnen over het algemeen met sniperachtige precisie lokaliseren waarom je eerdere campagne niet heeft gewerkt. Wij kunnen al uw websitestatistieken bekijken en deze rechtstreeks vergelijken met je concurrenten. Laat ons aan jou laten zien waarom je SEO-inspanningen in het verleden niet hebben gewerkt.

Zit ik vast aan een contract of abonnement?

Nee. Wij zijn van mening dat als een bedrijf jou moet verbinden aan een langetermijncontract, ze geen vertrouwen hebben in hun vermogen om kwaliteit te leveren. Wij gaan voor kwaliteit en zolang de resultaten maandelijks behaald worden is er volgens ons geen reden om op te zeggen.

Doen jullie ook advertising (PPC)?

Nee en ja, we doen het niet zelf maar kunnen je doorverwijzen naar onze partner specialisten die, net als ons, specialisten zijn in hun vakgebied.

Beheren jullie ook mijn social media account?

Nee, dit doen we niet

Zijn er garanties voor onze SEO-service?

Weet dat niemand je kan garanderen dat je op nummer 1 staat in Google.

Hoewel veel SEO-bedrijven een nummer één positie garanderen, neemt Google uiteindelijk die beslissing en heeft geen enkel SEO-bedrijf een speciale relatie met Google. Nogmaals, de relatie tussen een garantie voor topposities en oplichters is sterk genoeg dat Google aanbeveelt om weg te rennen.

Onze garantie is dat niemand harder zal werken om jou de rankings te geven die je verdient.

Is SEO dood? M.a.w. niet meer werkbaar?

Hoewel SEO niet dood is, zijn in de loop der jaren elementen ervan gestorven of geëvolueerd tot iets totaal nieuws. Als gevolg hiervan kunnen verouderde SEO-tactieken jouw positie op Google nu actief vernietigen of verslechteren.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jou helpen! Wij kijken uit naar de mogelijkheid om met jou samen te werken en jouw doelen te bereiken bij het genereren van organisch verkeer.

                 

Vragen over Webdesign (websites bouwen)

Veelgestelde vragen Website bouwen

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

Onze standaard tijdlijn is 2-6 weken om een ​​website te voltooien, maar dit is afhankelijk van het project. Aangezien de grootte en van elk project door de klant wordt bepaald. Hoeveel input je in de beginfase hebt gegeven, hoe snel de content en informatie wordt aangeleverd en je feedback. Dit alles heeft invloed op de snelheid van voltooiing. De benodigde functionaliteit en revisies zullen ook een rol spelen in de tijdlijn.

Hoeveel kost het om een website te bouwen?

Er is niet één antwoord op deze vraag. Een website-ontwerp wordt geoffreerd op basis van de behoeften van elk individueel project. Elke website is uniek en vereist andere componenten; wij ontwerpen en ontwikkelen websites op maat speciaal voor jouw bedrijf. We stellen veel vragen, beoordelen jouw behoeften en geven je op basis daarvan een prijsopgave. Ons kleinste pakket begint bij € 2500,-. Neem contact met ons op via info@coark.nl om het offerteproces te starten!

Moet ik in de buurt van Hoorn zitten om samen te werken?

Nee! We werken met klanten door heel Nederland en kunnen communiceren via e-mail, telefonisch en geplande gesprekken op locaties en Google Meet-vergaderingen.

Kan ik de site zelf updaten als deze af is?

Ja! We vinden het geweldig als onze klanten de controle over hun website overnemen en leren om de inhoud op hun eigen website te beheren. Na de migratie heb je volledige toegang tot de backend van je nieuwe WordPress-website om eenvoudige updates en afbeelding te wijzigingen, nieuwe producten eenvoudig zelf aan te passen. We raden echter een professionele ontwikkelaar aan om complexere wijzigingen en onderhoud uit te voeren,.

Onderhouden jullie onze website voor ons?

Wij kunnen helpen bij het onderhouden van jouw website, of je kunt dit zelf doen voor de kleinere wijzigingen. De keuze is 100% aan jou. We bieden doorlopende ondersteuning voor veel van onze klanten, maar het is niet verplicht en er worden geen maandelijkse kosten in rekening gebracht. Je kunt contact met ons opnemen als je updates voor jouw website nodig hebt en wij zullen een uurtarief op basis van jouw verzoeken geven.

Bieden jullie website hosting en domein aan?

Nee, je bent verantwoordelijk voor de hosting en het domein van de website. Dit zorgt ervoor dat je bij de migratie volledige toegang tot jouw website hebt. We kunnen je echter hostingpakketten aanbevelen en we zullen de migratie naar je nieuwe hosting voltooien. Dit is inclusief in onze prijs voor het website-ontwerp pakket.

Wordt mijn website mobiel vriendelijk?

Absoluut! Het hebben van een mobielvriendelijke website is belangrijker dan ooit! We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat jouw website responsive is op moderne apparaten en browsers.

Hoeveel input heb ik in het ontwerpproces van de website?

Veel! Jouw input en feedback zijn cruciaal voor de website-ontwerp- en ontwikkelingsproces. We beginnen met veel vragen over de behoeften, jouw voorkeuren, je wensen en werken met je samen om de juiste look en functionaliteit te ontwikkelen. We vragen je ook om voorbeeld websites aan te leveren voordat we aan het project beginnen. Onthoud dat dit jouw website is en dat we jouw hulp en richting nodig hebben met betrekking tot de uiteindelijke visie. We zijn een team en kijken uit naar je ideeën.

Wie schrijft de tekst/inhoud voor de website?

Graag hebben wij dat je alle tekst inhoud voor je website aanlevert. Jij bent de expert in je bedrijf, dus het is altijd het beste als het van jou komt. Als je hulp nodig hebt, hebben we een copywriter in ons team die kan helpen bij het opstellen of schrijven van originele teksten. Dit voor een meerprijs van € 99,- exc. btw. per uur.

Maken jullie alleen WordPress-websites?

Ja! WordPress is het beste contentmanagementsysteem dat meer dan 42% van het wereldwijde web gebruikt. Dit komt neer op meer dan 455 miljoen websites die gebouwd zijn met Wordpress. Het enorme marktaandeel is te danken aan de flexibiliteit en het gebruiksgemak. Van minimale, informatieve sjabloon websites - tot een meer op maat gemaakte website met specifieke functionaliteiten.

Wat als ik gaandeweg hulp nodig heb op mijn site?

We zijn slechts een e-mail verwijderd! We zijn er om je zo veel of zo weinig te helpen als je nodig hebt, en we zijn zelfs na de lancering van je nieuwe website beschikbaar. Ons team is trots op het opbouwen van een langdurige zakelijke relatie met onze klanten en we kijken uit naar de mogelijkheid om aan je toekomstige projecten te werken of jouw website verder te laten groeien. Stuur gerust een e-mail naar info@coark.nl om een ​​offerte aan te vragen of een vraag te stellen over je project.

Is SEO inbegrepen in de bouw van mijn website?

Nee, de bouw van je website is exclusief maandelijkse SEO. Alle items die we aan jouw website toevoegen, inclusief tekst, foto's/afbeeldingen en video, kunnen door Google worden bekeken, maar dat betekent niet dat je op nummer 1 komt. We bieden echter maandelijkse SEO-services van topkwaliteit. Met ons team van specialisten die klaar staan ​​om je te helpen met je SEO-behoeften! Bekijk hier onze maandelijkse SEO services.

Werken jullie met nieuwe en kleine bedrijven?

Ja! we werken met alle soorten bedrijven; nieuwe, oude, kleine, tot grote bedrijven. We zijn verheugd om samen te werken en nieuwe bedrijven te begeleiden. Om hun eerste stappen naar een online aanwezigheid te zetten en hun visie tot leven te brengen.

Hoe gaan we aan de slag?

Neem contact met ons op via e-mail op info@coark.nl en geef jouw website gegevens (huidig ​​of nieuw project), pagina-indeling en eventuele voorbeeld websites door. Na beoordeling geven we een inschatting voor je project en plannen we een gesprek om dit verder te bespreken.

Vragen over Website Audit

Veel gestelde vragen Site Audit

Wat is een SEO Audit?

Een SEO-audit is een uitgebreid proces om problemen te evalueren en te identificeren die mogelijk verhinderen dat een website optimaal scoort in de SERP's. Zodra eventuele problemen zijn gevonden, kunnen deze worden aangepakt en verholpen om te voldoen aan de huidige best practices voor SEO. Een bureau dat SEO-auditdiensten levert, zal u een algemeen beeld van uw site geven nadat ze alle gegevens hebben verzameld en u een eenvoudig te begrijpen actieplan bieden.

Waarom moet ik een site audit doen?

Wanneer jij je auto voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt brengt, kunnen er enkele problemen worden ontdekt waarvan je misschien niet op de hoogte was. Ook al ziet alles er aan de oppervlakte goed uit. Een belangrijke reden om voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt te gaan, is om de soorten onzichtbare problemen op te vangen die in de loop van de tijd grotere problemen kunnen worden en dat je langs de weg met pech komt stil te staan.

SEO-audits zijn niet anders; we kunnen vrijwel garanderen dat jouw site enkele problemen zal hebben die de gezondheid beïnvloeden of mogelijk schadelijk zijn. Als deze problemen zo vroeg mogelijk worden geïdentificeerd en verholpen, kunnen ze de ranking verbeteren en voorkomen dat een site in de toekomst algoritmische of handmatige boetes oploopt. Een paar aanpassingen aan jouw website zijn misschien alles wat je nodig hebt om een ​​concurrent te verslaan.

Wanneer zou ik een Site Audit kunnen doen?

Jouw website kan profiteren van SEO-auditservices als:

- Als je nog nooit een SEO-audit hebt gehad
- Je website krijgt een lagere ranking of minder verkeer
- Je website is statisch met weinig of geen groei
- Je hebt een gloednieuwe website die je vanaf het begin op zijn best wilt laten draaien
- Je hebt een aantal belangrijke wijzigingen aangebracht in je website of hebt deze onlangs gemigreerd
- Er werken meerdere mensen aan je site
- Je site laadt langzaam
- Je site heeft een hoog bouncepercentage
- Je zit in een concurrerende industrie

Wat houdt onze SEO Audit in?

We controleren op honderden individuele aanwijzingen die mogelijk problemen op je site veroorzaken. We nemen een diepgaande kijk op technische, on-page, off-page, content en site-architectuur SEO.

We houden ook rekening met het type site dat we controleren; een lokaal bedrijf heeft bijvoorbeeld waarschijnlijk andere SEO-problemen dan een internationale eCommerce-winkel. Hoewel veel SEO-auditdiensten u een 13 in het dozijn rapport geven, is het onze een op maat gemaakt rapport dat zowel traditionele SEO-oplossingen biedt als oplossingen die specifiek zijn voor je bedrijfstype en je niche.