Website SEO Audit

Wil je liever zelf aan de slag met jouw online marketing? Geen probleem! Ontvang vanuit Coark een masterplan waarmee je direct je website kan verbeteren

SEO Audit prijzen
SEO Audit FAQ 

Een SEO-analyse op maat

Liever zelf aan de slag met jouw online marketing? Coark analyseert jouw totale website en komt vervolgens met een plan met actiepunten

Wat is een SEO Audit?

Een SEO-audit is een uitgebreid proces om problemen te evalueren en te identificeren die mogelijk verhinderen dat een website optimaal scoort in de SERP's. Zodra eventuele problemen zijn gevonden, kunnen deze worden aangepakt en verholpen om te (blijven) voldoen aan de huidige best practices voor SEO.


Met een SEO audit ontvang jij een volledige analyse die door één van onze ervaren SEO consultants is opgesteld. Daar kan je meteen zelf mee aan de slag! Met het SEO audit ontvang jij een kant en klaar actieplan.

“You can’t just ‘SEO’ your website and be done. It’s a forever moving goal.”

Waar bestaat onze SEO audit uit?

  • Nulmeting hoe je er nu voor staat
  • Complete SEO analyse van je website
  • Een technische analyse waaronder laadsnelheid
  • Ranking posities van de zoekwoorden
  • Compleet backlink overzicht
  • Overzicht domeinautoriteit met statistieken en verkeer
  • Conclusie en aanbevelingen per deel.

“Today it’s not about ‘get the traffic’ – it’s about ‘get the targeted and relevant traffic.”

Waarom Coark?

Persoonlijke ervaring

Met onze persoonlijke ervaring in o.a. eigen websites, shops, blogs en YouTube-kanalen hebben wij directe praktijkervaring, die wel werkt.


Data gedreven

Wij zijn een resultaat gedreven bedrijf, gevestigd in Noord Holland en zijn gek op data. Ons motto? meten = weten!


Direct persoonlijk contact

Bij ons ben je geen nummertje en heb je altijd direct contact met één van onze collega's. Bel of app direct met een collega.

V.a € 299,-

SEO Audit van jouw website!

De prijs van een SEO audit site afhankelijk van de grote en aantal pagina's van een website. Grotere websites kosten meer tijd (en geld) dan kleinere website.


Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Een SEO Audit uit laten voeren


Veel gestelde vragen Site Audit

Wat is een SEO Audit?

Een SEO-audit is een uitgebreid proces om problemen te evalueren en te identificeren die mogelijk verhinderen dat een website optimaal scoort in de SERP's. Zodra eventuele problemen zijn gevonden, kunnen deze worden aangepakt en verholpen om te voldoen aan de huidige best practices voor SEO. Een bureau dat SEO-auditdiensten levert, zal u een algemeen beeld van uw site geven nadat ze alle gegevens hebben verzameld en u een eenvoudig te begrijpen actieplan bieden.

Waarom moet ik een site audit doen?

Wanneer jij je auto voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt brengt, kunnen er enkele problemen worden ontdekt waarvan je misschien niet op de hoogte was. Ook al ziet alles er aan de oppervlakte goed uit. Een belangrijke reden om voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt te gaan, is om de soorten onzichtbare problemen op te vangen die in de loop van de tijd grotere problemen kunnen worden en dat je langs de weg met pech komt stil te staan.

SEO-audits zijn niet anders; we kunnen vrijwel garanderen dat jouw site enkele problemen zal hebben die de gezondheid beïnvloeden of mogelijk schadelijk zijn. Als deze problemen zo vroeg mogelijk worden geïdentificeerd en verholpen, kunnen ze de ranking verbeteren en voorkomen dat een site in de toekomst algoritmische of handmatige boetes oploopt. Een paar aanpassingen aan jouw website zijn misschien alles wat je nodig hebt om een ​​concurrent te verslaan.

Wanneer zou ik een Site Audit kunnen doen?

Jouw website kan profiteren van SEO-auditservices als:

- Als je nog nooit een SEO-audit hebt gehad
- Je website krijgt een lagere ranking of minder verkeer
- Je website is statisch met weinig of geen groei
- Je hebt een gloednieuwe website die je vanaf het begin op zijn best wilt laten draaien
- Je hebt een aantal belangrijke wijzigingen aangebracht in je website of hebt deze onlangs gemigreerd
- Er werken meerdere mensen aan je site
- Je site laadt langzaam
- Je site heeft een hoog bouncepercentage
- Je zit in een concurrerende industrie

Wat houdt onze SEO Audit in?

We controleren op honderden individuele aanwijzingen die mogelijk problemen op je site veroorzaken. We nemen een diepgaande kijk op technische, on-page, off-page, content en site-architectuur SEO.

We houden ook rekening met het type site dat we controleren; een lokaal bedrijf heeft bijvoorbeeld waarschijnlijk andere SEO-problemen dan een internationale eCommerce-winkel. Hoewel veel SEO-auditdiensten u een 13 in het dozijn rapport geven, is het onze een op maat gemaakt rapport dat zowel traditionele SEO-oplossingen biedt als oplossingen die specifiek zijn voor je bedrijfstype en je niche.

Neem contact met ons op