Hi, wij zijn Coark! 👋

''Samen bereiken wij meer dan ieder voor zich''. Dat is ons motto en tegelijkertijd dé reden waarom wij doen wat wij doen! Coark is er volledig op gedreven om samen met jou het beste uit jouw website en/of webshop te halen.


Het begin van Coark

Coark is in 2020 opgericht in de zware tijden van de coronacrisis. Ons team was destijds druk bezig met het opzetten en runnen van hun eigen e-commerce ondernemingen. Echter door ons gezamenlijk doel, namelijk het online laten groeien van onze bedrijven, besloten wij onze krachten te bundelen.


Door te scoren in de zoekresultaten van Google (SEO) en te adverteren op de juiste keywords gingen onze eigen bedrijven door het dak.


Echter zagen wij veel van onze partners (andere ondernemers) worstelen met het overeind houden van hun business. Noodgedwongen moesten zij hun fysieke winkels sluiten en binnen een jaar online zichtbaar worden. Een behoorlijke opgave als je hier geen kaas van gegeten hebt! 🧀


Daarom besloten wij deze partners te helpen om hun online marketing zo snel mogelijk in orde te krijgen. Maar van het één kwam al gauw het ander en daarnaast werden wij enorm blij van om deze mede-ondernemers te helpen! Daarmee was ons online marketing-bedrijf onder de noemer Coark als snel geboren.

Samenwerken drijft ons

Wij van Coark zijn zelf ook (internet)ondernemers die verschillende websites, webshops, blogs en social media in beheer hebben. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de allerlaatste trends op het gebied van website/webshop optimalisatie. De nieuwste technieken testen wij eerst op onze eigen website(s) en halen daar vervolgens de beste ervaringen uithalen.


Handtekening Wesley en Kevin Coark

''Als het voor ons werkt, werkt het ook voor jou!''

Oprichters Coark

Wesley Veerman

Het creatieve brein achter onze projecten. Wesley is altijd aan het zoeken naar online kansen voor onze klanten en hun producten om zichzelf te onderscheiden binnen de markt.

Kevin de Bruin

Meten is weten, zo klinkt het credo van Kevin. Als onze inhouse data analist en digitale-opportunist zorgt hij ervoor dat er nooit kansen voor jouw onderneming onbenut blijven.

Heb je een vraag?

Typ hieronder jouw vraag in en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons.