Over Ons

”Samen bereiken wij meer dan ieder voor zich”. Dat is ons motto en tegelijkertijd dé reden waarom wij doen wat wij doen! Coark is er volledig op gedreven om samen met jou het beste uit jouw website en/of webshop te halen.

Het begin van Coark

Coark is in 2020 opgericht in de zware tijden van de coronacrisis. Ons team was destijds druk bezig met het opzetten en runnen van hun eigen e-commerce ondernemingen. Echter door ons gezamenlijke doel, namelijk het laten groeien van onze bedrijven, besloten wij onze krachten te bundelen.

Door te scoren in de zoekresultaten van Google (SEO) en te adverteren op de juiste keywords gingen onze eigen bedrijven door het dak.

Echter zagen wij veel van onze partners (andere ondernemers) worstelen met het overeind houden van hun business. Noodgedwongen moesten zij hun fysieke winkels sluiten en binnen een jaar online zichtbaar worden. Een behoorlijke opgave als je hier geen kaas van gegeten hebt!

Daarom besloten wij deze partners te helpen om hun online marketing zo snel mogelijk in orde te krijgen. Maar van het één kwam al gauw het ander en daarnaast werden wij enorm blij van om deze mede-ondernemers te helpen! Daarmee was ons online marketing-bedrijf onder de noemer Coark als snel geboren.

Meer informatie
Coark Over Ons Kevin Jeffrey Kantoor

Ons team

Wesley Veerman Coark

Wesley Veerman

Het creatieve brein

Wesley is ons creatieve brein achter onze projecten. Wesley is altijd aan het zoeken naar online kansen voor onze klanten en hun producten om zichzelf te onderscheiden binnen de markt.

Kevin de Bruin Coark

Kevin de Bruin

Data analist en digitale-opportunist

Meten is weten, zo klinkt het credo van Kevin. Als onze inhouse data analist en digitale-opportunist zorgt hij ervoor dat er nooit kansen voor jouw onderneming onbenut blijven.

Jeffrey de Meij Coark

Jeffrey de Meij

Coark Allrounder

Onder de vleugels van Kevin en Wesley, is Jeffrey de allrounder geworden van Coark. Een machine die zijn geluk en zaligheid kan halen uit advertising en het optimaliseren van websites.

bij Coark Zwaag Werken?

Lijkt het jou ook leuk om bij Coark te werken? Dan hebben wij goed nieuws, want wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. 

Bij Coark zijn wij voornamelijk op zoek naar content creators, ad specialisten en webdesigners.

Neem contact met ons op via de onderstaande button. Wanneer wij jouw aanvraag binnen hebben, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Stage lopen

Ook is het mogelijk om bij Coark stage te lopen. Coark is namelijk aangesloten als officieel erkend leerbedrijf bij S-BB. Wij bieden BOL-stages aan voor studenten die een online marketing gerelateerde studie volgen in de regio Purmerend, Hoorn, Zwaag en alles daarom heen. Denk hierbij aan grafisch vormgevers, web developers en e-commerce specialisten in opleiding.

Ieder jaar stelt een beperkt aantal stageplekken aan, dus wacht niet te lang met het aanvragen van jouw stageplek. Klik op de onderstaande button om contact met Coark op te nemen om stage te lopen.

TikToon Google

Verzamel snel
Google reviews

Ontvang binnen 3 seconden een Google review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️